#1

OBK mødet 15. august 2024

Skrevet af Jan Lind d. 16. august 2024 10:47

Vi var samlet 18 mand.
Peter Sindberg spenderede ‘en enkelt’ og Jan et par hjemmelavede dramme, på grund af overstået fødselsdag.

Fangstrapporter:
Erik har været afsted uden held, men havde dog en spand krebs med, fanget af Jørgen, i åen bag Sønder Mølle.
Jørgen kom også, og fortalte om krebsene; han har desuden været på NordFyn, hvor det blev til lidt små havørred, samt hornfisk og hummer.

Toppenberg berettede om fisketur til Alta i NordNorge (nogen husker måske flere dsendelser i DR (overlevelsesture) fra netop Alta-området).
Peder var med et tysk selskab (de øvrige deltagere var tyske !!), og de benyttede små 3 mands alu-både til at komme omkring i fjorden, og det var faktisk ikke uden problemer, idet hele området er plastret til, i lakse opdrætsfarme.
Men det blev da til både helleflynder, havkat og rødfisk, men ikke særlig mange torsk. Deltagerne måtte have 18 kg fisk mm med hjem.
Det var i øvrigt lidt forstemmende, at se forladte fiskefabrikker, tørrehuse, maskiner og meget mere, som blot var forladt, og som stod og forfaldte og rustede; det kunne vores rige nabo, godt gøre noget ved !!!

Verner berettede fra Færøerne, om valg af grej ved fiskeri; nu er nogen vist ved at finde ud af, at man ikke absolut behøver, at bruge de ‘kæmpe hjul’, man tit ser monteret på bådene.
Viggo berettede fra Herning Folkeblad, om en bæver, der er spottet i Høgild.

Og så fortalte Jørgen lidt om, den netop overståede åleudsætning, som sørme også havde fået plads på Folkebladets bagside. Vi så en del billeder fra udsætningen.

Tak for i dag.

Svar "OBK mødet 15. august 2024"


Billeder
Sikkerhed

Hvad er forkortelsen for Viborg Lystfiskerforening

Forum

Forummet er for alle og giver medlemmerne mulighed for aktivt at præge foreningen.

Hold en god tone og en saglig debat. 


Opret forumtråd
© 2024 Viborg Lystfiskerforening
Log ind som administrator